Advokat Christian Halskov Sauer og advokat Thomas Bjørn Roldskov er indtrådt som partnere i Advokatfirmaet Energi & Miljø

Vi har udvidet vores specialistteam og kan med stor glæde meddele, at advokat Christian Halskov Sauer og advokat Thomas Bjørn Roldskov pr. 15. august 2018 er indtrådt som partnere i Advokatfirmaet Energi & Miljø.

Christian Halskov Sauer har stor erfaring og ekspertise i juridisk og kommerciel rådgivning inden for investeringer, kontrakter, finansiering og virksomhedsoverdragelser. Samtidig har Christian stor international erfaring, idet han har forhandlet kontrakter og rådgivet om investeringer i mere end 30 lande. Særligt inden for energisektoren har Christian en væsentlig indsigt i industrien og rådgiver således aktører på alle niveauer inden for energisektoren. Denne indsigt i industrien er blandt andet opnået ved, at Christian i en årrække var juridisk chef for en større global virksomhed inden for energisektoren.

Thomas Bjørn Roldskov rådgiver danske og internationale kunder, der virker inden for vindmøller og solenergianlæg. Gennem mange år har Thomas opbygget et særdeles godt internationalt kendskab til gennemførelsen af transaktioner inden for vindmøller og solenergianlæg og derigennem en unik forståelse af struktureringsmuligheder og gældende markedsvilkår. Desuden har Thomas over de senere år været advokat for projektudviklere af vindmølleprojekter såvel onshore som offshore. Thomas har endvidere stor ekspertise og erfaring i rådgivning inden for selskabsforhold, finansiering, køb og salg af virksomheder og internationale erhvervskontrakter. Thomas er advokat for en række industriklienter, herunder særligt inden for kontrakt- og selskabsforhold, og har i den forbindelse en solid ballast fra en stilling som in-house advokat hos en vindmølleproducent.

Vi byder Christian og Thomas velkommen på holdet!

Lignende artikler
Kontakt os

Indtast dine oplysninger, spørgsmål m.v. i formularen nedenfor.