Advokat/jurist til tiltrædelse snarest muligt

Hos Advokatfirmaet Energi & Miljø har vi travlt og er i gang med at videreudvikle fundamentet for fremtiden for energi- og miljøsektoren. Vi søger derfor en dygtig og erfaren advokat/jurist til tiltrædelse snarest muligt.

Om stillingen

Vi er et specialiseret advokatfirma, der leverer helhedsorienteret juridisk rådgivning med fokus på energi- og miljøområdet. Vi rådgiver primært forsyningsvirksomheder og offentlige myndigheder.

Som en del af vores team af specialister kommer du til at arbejde med energi- og miljøsektorens retsforhold, særligt i den offentlige del af sektoren.

Du bliver en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø med plads til forskellighed, og hvor alle har en vigtig rolle.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med en række personalegoder samt frie og fleksible rammer med mulighed for at kombinere arbejdsmæssige ambitioner med et fritids- og familieliv. Løn efter kvalifikationer.

Efteruddannelse vil indgå som en naturlig del af ansættelsen.

Om dig

Du skal have erfaring med energi- og miljøsektorens retsforhold, og rådgive klienterne på et højt fagligt niveau med udgangspunkt i dine juridiske kvalifikationer – og kundernes behov.

Vi forventer, at du arbejder effektivt og trives i en hverdag præget af selvstændighed og en stor grad af kundekontakt.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Aagaard Truelsen på tlf. +45 25 29 08 40.

Din ansøgning med relevante bilag kan sendes pr. mail til Betina Rohde Jensen, brj@eom.dk.

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

energi-by_006-2
Kontakt os

Indtast dine oplysninger, spørgsmål m.v. i formularen nedenfor.