Nyhedsarkiv

Nedenfor finder du vores nyhedsarkiv for april 2014-maj 2021.

Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret med den seneste juridiske viden inden for energi- og miljøsektoren.

Kan spildevandsselskaber foretage udlæg i lejeindtægter?

De spildevandsselskaber, der - i medfør af ændringerne i gældsinddrivelsesloven - er udtrådt af gældsstyrelsens inddrivelsessystem og selv forestår inddrivelsen af forfaldne restancer, har fået nye muligheder for at inddrive restancer fra [...]

Salget af Fjernvarme Fyn er blevet standset

Advokatfirmaet Energi & Miljø har bistået Fionia Fjernvarme i en sag om Odense Kommunes planlagte salg af Fjernvarme Fyn. Foreningen Fionia Fjernvarme blev stiftet den 13. oktober 2020 med det formål at forhindre salget af Fjernvarme Fyn, og for [...]

Dom om ejerskab til spildevandsselskab

Hos Advokatfirmaet Energi & Miljø er vi stolte af at have bistået Fredericia Spildevand og Energi i forbindelse med en retssag om ejerskabet til spildevandsanlæg.

Nye partnere i Advokatfirmaet Energi & Miljø

Vi har udvidet vores specialistteam og kan med stor glæde meddele, at advokat Christian Halskov Sauer og advokat Thomas Bjørn Roldskov pr. 15. august 2018 er indtrådt som partnere i Advokatfirmaet Energi & Miljø.

Varmeforsyningsloven med kommentarer

I forlængelse af regeringens Forsyningsstrategi er der igangsat et analysearbejde inden for en række forsyningssektorer. Advokatfirmaet Energi & Miljø har bistået i forbindelse med en del af analysearbejdet.

Kontakt os

Indtast dine oplysninger, spørgsmål m.v. i formularen nedenfor.