Advokat til tiltrædelse snarest muligt

Hos Advokatfirmaet Energi & Miljø har vi travlt og bidrager til den rivende udvikling indenfor energi- og miljøsektoren. Vi søger derfor en dygtig og erfaren advokat til tiltrædelse snarest muligt. For den rette kandidat kan der blive mulighed for partnerskab på sigt.

Om stillingen

Vi er et specialiseret advokatfirma, der leverer helhedsorienteret juridisk rådgivning med fokus på energi- og miljøområdet. Vi rådgiver stort set udelukkende forsyningsvirksomheder og offentlige myndigheder indenfor vores specialer.

Som en del af vores team af specialister bliver du en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø med plads til forskellighed, og hvor alle har en vigtig rolle.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med frie og fleksible rammer. Løn efter kvalifikationer.

Læs mere om os her.

Om dig

Du skal have interesse i og gerne også erfaring med energi- og miljøsektorens retsforhold og kunne rådgive klienterne på et højt fagligt niveau – og med udgangspunkt i deres behov.

Vi forventer, at du arbejder effektivt og trives i en hverdag præget af selvstændighed og en stor grad af klientkontakt.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Aagaard Truelsen på tlf. +45 25 29 08 40.

Din ansøgning med relevante bilag kan sendes pr. mail til Betina Rohde Jensen, brj@eom.dk.

Ansøgningsfrist: 20. september 2021.

Kontakt os

Indtast dine oplysninger, spørgsmål m.v. i formularen nedenfor.