Opkrævning og inddrivelse for spildevandsselskaber

Morgenmøde – DATO FØLGER – kl. 09:00 – 12:00 hos Vejle Spildevand A/S, Toldbodvej 20, 7100 Vejle

Advokatfirmaet Energi og Miljø inviterer igen til en formiddag om opkrævning og inddrivelse for spildevandsselskaber.

Vi vil gerne bidrage til erfaringsudveksling mellem spildevandsselskaberne om håndteringen af restancer – ikke mindst fordi vi kan se, at der opstår større og større lokale forskelle på de konkrete løsninger, der vælges rundt omkring.

På morgenmødet sætter vi særligt fokus på, hvad vi kan, og hvad vi må i forhold til opkrævning og inddrivelse af restancer, ligesom vi fokuserer på, hvilke løsninger, der erfaringsmæssigt giver de bedste resultater.

Det er gratis at deltage i morgenmødet.

På mødet forventer vi, at følgende emner vil blive behandlet:

  • Effektiv opkrævning: Hvilke problemstillinger møder vi til hverdag – og hvordan løser vi problemerne bedst muligt. Vi kigger på en række udvalgte problemstillinger i forhold til afregning, og kommer med praktiske redskaber til, hvordan disse kan løses
  • Nyt fra SKAT: Status på SKAT/Gældsstyrelsens inddrivelse, herunder afskrivning og inddrivelse af spildevandsselskabernes restancer.
  • Muligheder i forhold til inddrivelse: Vi fokuserer på, hvilke løsninger der er i forhold til inddrivelsen af spildevandsselskabernes restancer – og hvilke der er hensigtsmæssige.
  • Cases fra den virkelige verden: Vi gennemgår eventuelle juridiske problemstillinger vi er stødt på i forbindelse med opkrævning og inddrivelse
  • Udvalgte problemstillinger: Vi gennemgår flere udvalgte juridiske problemstillinger, som er praktisk relevante i forhold til den almindelige opkrævning og inddrivelse, f.eks. hvordan der skal forholdes ved behandling af boer.

Undervisere
Advokat Peter Nymann, advokatfuldmægtig Louise Ravn Nielsen og advokatfuldmægtig Mikael Skiffard Noesgaard Sørensen, Advokatfirmaet Energi & Miljø

Tilmelding

Tilmeldingsfrist følger.

Ved tilmelding accepteres det samtidig, at vi gemmer dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af invitationer til lignende morgenmøder m.v.

Kontakt os

Indtast dine oplysninger, spørgsmål m.v. i formularen nedenfor.